Arhiv novic

Zanima nas vaše mnenje!

by Niki Kante | maj 11, 2015
Eden ključnih ciljev projekta je vzpostavitev interdisciplinarnega izobraževalnega programa za povečanje kompetenc zdravstvenega osebja pri prepoznavanju žrtev nasilja v družini. Vljudno vas vabimo, k sodelovanju pri raziskavi, s pomočjo katere bodo pridobljena nekatera ključna izhodišča za pripravo usposabljanj in izobraževalnih vsebin, namenjenih zdravstvenemu osebju.
Eden ključnih ciljev projekta je vzpostavitev interdisciplinarnega izobraževalnega programa za povečanje kompetenc zdravstvenega osebja pri prepoznavanju žrtev nasilja v družini. Vljudno vas vabimo, k sodelovanju pri raziskavi, s pomočjo katere bodo pridobljena nekatera ključna izhodišča za pripravo usposabljanj in izobraževalnih vsebin, namenjenih zdravstvenemu osebju. Na spletnem naslovu https://www.1ka.si/a/61693 izpolnite anonimni vprašalnik, ki vam bo vzel 10 minut časa. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej najlepše zahvaljujemo. 

Leave a comment

Anonimna prijava
nasilja v družini

(Ni namenjena prijavi po službeni dolžnosti)

Projekt je sofinanciran v okviru programa Norveškega finančnega mehanizma 2009–2014, sofinanciranje se izvaja v višini 606.941,85 EUR. Koordinator programa je Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Norway grants

Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko